phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Kontrolla dhe ndrrimi i gomave

Anëtarët e Automobile Club dhe partnerëve tonë. Brenda modelit të antarësimit Startuese - Mesatare - Europiane, në mesin e përfitimeve të tjera janë kontrolla, ballancimi dhe ndrrimi i gomave.

Kontrollimi:

2

Kontrollimi përfshin kontrollen e funksionimit të motorrit dhe rregullimin e dritave.

Antarët e modeleve Gjenerale dhe Familjare kanë të drejtë të përdorin një here shërbimet.Ballancimi dhe ndrrimi i gomave.

Anëtarët e modeleve të anëtarësimit bazë dhe modeli anëtarësimi Family bazë kanë të drejtë për anëtarësim në 1 (një) shërbim dhe montimin e rrota dhe balancimin e tyre në automjet.

 

Përfitimet: 

Kontrollet dhe përfitimet e tjera në lidhje me automjetet janë realizuar duke e quajtur Kontakt Qendra AMCK për numrin 0800 123 123
Kur ju telefononi duke kërkuar realizimin e këtyre përfitimeve është e nevojshme për të siguruar informacionin e mëposhtëm: numrin e kartës, emrin, markën dhe llojin e automjetit, targën e automjetit.
Rregullat e hollësishme për përdorimin e këtyre shërbimeve mund të gjenden në Rregulloren e modeleve të anëtarësimit dhe Kushtet e Përgjithshme të anëtarësimit në AMCK.

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS