phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Asistenca në rrugë

Aktivitetet e dështimit te riparimit të automjeteve personale në rrugë , XX klube automobilistike te lidhura me AMCK në mbi XX servisa mobil ( automjete te kualifikuara per riparime në rrugë ), XX vetura multifunksionale ( puntori mobile si dhe mundësi transporte te automjeteve) si dhe XX vetura rimorkimi për zhvendosjen e automjeteve në rruge.

Shërbimet e rimorkimit si dhe ato të riparimeve mobile jane aktive 24 orë në ditë 7 ditë në javë për anëtarët e AMCK si dhe për të gjithë vozitësit që kanë nevojë për ndihmë.

Te gjithë anëtarët e AMCK shërbimet me pagesë për automjetet personale në rrugë me asistencë ose rimorkim mund të lajmrohen në këtë numer 044 000 000. Stafi i qendrës kontaktuese marrin të dhënat ( numri e antarsimit , emri , lloji dhe modeli i veturës ... ),lokacionin dhe e dërgojnë mekanikun më të afërt,varesisht nga lloji i servisit. 

head

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS