phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Për klientët e biznesit

Për klientët e biznesit
Duke njohur nevojat e anëtarëve të saj dhe përdoruesit e tjerë të rrugës, AMCK ka zhvilluar AMCK-asistenca - një shërbim që synon ekskluzivisht konsumatorët e biznesit.
Ju mund të zgjidhni një nga tre programet: ndihmës në anë të rrugës, AMCK lëvizshmëria dhe lëvizshmërisë të BE-së.
Për më shumë informacion kontaktoni në email adresen zyrtare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS