phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Tarifat

SHËRBIMI diagnostifikimin dhe riparimin e automjetit në rrugë

SHËRBIMI Çmimi
1. Diagnostifikimin dhe riparimin (deri në 30 minuta punë dhe deri në 20 km) 30.00€
2. Shkarkimin dhe asgjësimin e gabuar të karburantit (deri në 60 minuta punë dhe deri në 20 km) 70.00€
3. Hapjen e veturave të mbyllura - klasike (LOCKED) (deri në 60 minuta punë dhe deri në 20 km) 70.00€
4. Hapjen e veturave të mbyllura - imobilizer (LOCKED) (deri në 60 minuta punë dhe deri në 20 km) 100.00€
5. Deri në 30 minuta të mekanikës në rrugë 30.00€ 30.00€
6. Një kilometër shtesë 10.00€ 10.00€

 

 

 

 

 

 

 

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS