phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Automjetet

Në këtë pjesë të faqes së internetit Automoto Club Kosova, ju mund të merrni informacion të dobishëm për një sërë aktivitetesh që Automoto Club Kosova kryen në bazë të autoritetit publik, besuar nga organet kosovare dhe të qeverisë.
Ky është informacioni në fushën e inspektimit teknik dhe regjistrimin e automjeteve, pasi Automoto Club Kosova kryen kontrollin e cilësisë së stacionet e punës për inspektim teknik të automjeteve.
Për më tepër, informacioni në dispozicion që kemi në fushën e miratimit të tipit automjeteve, pasi është përgjegjësi e monitorimit Automoto Club Kosova dhe kordinimin e zbatimit të aktiviteteve të miratimit të importuara në mënyrë individuale të automjeteve, si dhe mbikëqyrja profesionale e vendeve test për miratimin e tipit të automjeteve.
Gjithashtu në këtë faqe mund të gjeni informacion për shitjen e automjeteve dhe anijeve nën kontroll doganor në lidhje me Automoto Club Kosova kryen mbledhjen, shkarko, dyqan dhe shitjen publike të mjeteve të huaja të importuara ose të konfiskuar përkohësisht të transportit.

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS