phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Informatat e udhëtimit

Duke thirrur në numrin 0800 123 456 you mund ti merrni informatat e shënuara në radhitje:

 • Kushtet e rrugës dhe dendësia trafikore
 • Kalendari Transportues
 • Shuma e pagesës për përdorim të autostradave në Kosovë dhe përreth
 • Kufizime për kategori të caktuara të automjeteve në Kosovë dhe disa shtete të tjera Europiane
 • Çmimet e derivateve në Kosovë dhe përreth
 • Informatat rreth të drejtave të antarësimit në AMCK
 • Sugjerime për rruget më të mira
 • Oraret e nisjes së autobusëve, trenëve dhe airoplanave
 • Qendra infromuese është e hapur 24 orë
 • Informacione rreth kushteve të rrugës mund të mirren edhe duke dëgjuar programin e radios AMCK.

 

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS