phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Siguria ne trafik

Siguria rrugore si shumë e rëndësishme për sigurinë e të gjithë përdoruesve të rrugës është një nga detyrat themelore të Automobile Club Kosova. Vëmendje e veçantë i kushtohet sigurisë e pjesëmarrësve më të rinj në komunikacion, para-shkollor dhe nxënësit e shkollave fillore. Vetëm pas industrinë Kosovare Automobile Club ka fituar një reputacion si në Kosovë dhe jashtë vendit, sidomos në shoqatën botërore të klubeve të automobilave - FIA.

Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS