LAJME

Tejkalimi i shpejtësisë- Policia e Kosovës paralajmëron qytetarët

Tejkalimi i shpejtësisë- Policia e Kosovës paralajmëron qytetarët

Tejkalimi i shpejtësisë! Shoferi i automjetit lëvizë me shpejtësi 304 km/h në Autoudhën “Dr. Ibrahim Rugova” në zonën ku shpejtësia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Gjeravica

Gjeravica

Koordinatat: 42°19′16″V 20°04′57″L / Gjeravica me 2.656 m lartësi mbidetare është maja më e lartë në Alpet Shqiptare (Bjeshkët e…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Ky është kuptimi i inicialeve M+S në goma

Ky është kuptimi i inicialeve M+S në goma

Nëse keni vërejtur me vëmendje në gomat e automjeteve janë të shënjuara shumë shkronja e numra. Secili simbol ka një…
Lumi “Lepenc” me pamje të re, tani edhe me Troftë

Lumi “Lepenc” me pamje të re, tani edhe me Troftë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të enjten dorëzoi lumin “Lepenc” tek ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Kalaja e Artanës (Novo Bërdës)

Kalaja e Artanës (Novo Bërdës)

Kalaja e Artanës (Novo Bërdës) Koordinatat: 42°36′54″V 21°25′00″L /  Kalaja e Artanës ose Kalaja e Novo Bërdës ndodhet në…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Audi lidh veturën me semaforët për të arritur gjithnjë dritën e gjelbër

Audi lidh veturën me semaforët për të arritur gjithnjë dritën e gjelbër

Prodhuesi gjerman i automjeteve Audi, kërkon të lidhë modelet e tij të reja me semaforët në qytetin jugor të Gjermanisë…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Telefonat bluetooth më të rrezikshëm sesa ata të dorës gjatë vozitjes

Telefonat bluetooth më të rrezikshëm sesa ata të dorës gjatë vozitjes

Telefonat që nuk mbahen në dorë, paraqesin më shumë rrezikshmëri se sa telefonat e tjerë të thjeshtë që me duar…
Gjermania me autostradën e parë elektrike për kamionë

Gjermania me autostradën e parë elektrike për kamionë

Për herë të parë në Gjermani ka filluar testimi i kamionëve të parë elektrik. Testet e para janë zhvilluar në…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Urat, së shpejti me pamje të re

Urat, së shpejti me pamje të re

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit në Kosovë Pal Lekaj ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook disa foto nga…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Çfarë ndodhë kur e gaboni karburantin e veturës tuaj?

Çfarë ndodhë kur e gaboni karburantin e veturës tuaj?

Është një problem i zakonshëm i cili është në rritje, e veçanërisht për familjet që i posedojnë dy vetura të…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Ky qytet ka ndaluar qarkullimi e të gjitha automjeteve në të dielën e parë të  çdo muaji

Ky qytet ka ndaluar qarkullimi e të gjitha automjeteve në të dielën e parë të çdo muaji

Rrugët në qendër të Edinburgut u mbyllën për herë të parë të dielën që lam pas, ndërsa qyteti iu bashkua…
AMCK përmbyll me sukses pjesëmarrjen në Prishtina International Autoshow

AMCK përmbyll me sukses pjesëmarrjen në Prishtina International Autoshow

Nga data 2 deri më 5 maj në Prishtinë u organizua panairi Prishtina International Autoshow 2019, pjesë e këtij panairi…
AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës