MISIONI YNË

Misioni i AMCK është të rrisë sigurinë në trafikun rrugor të Republikës e Kosovës, përmes projekteve dhe asistencës rrugore veçanërisht në aspektin e edukimit dhe sigurisë së gjeneratave të reja.

AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Pristina, Kosovo

18°C
Sunny
Friday
05:36 AM
05:50 PM
Min: 3°C
Max: 14°C
28%
1026
WSW 4 km/h
Saturday
16°C
4°C
Sunday
19°C
8°C
Monday
19°C
9°C
Tuesday
9°C
1°C
Wednesday
5°C
-2°C

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës